Wonen in Uitgeest

Uitgeest - Uitgeest
Toekomstig aanbod

Over dit project

Wonen in een droomappartement in Uitgeest

Aan de Smallekamplaan aan de noord- oostzijde van het plan Waldijk te Uitgeest gaat Scholtens Projecten nieuwe luxe appartementen bouwen. Het plangebied ligt tegen de waterrijke wijk Waldijk aan. Het Alkmaardermeer en Uitgeestermeer zijn direct bereikbaar via het water. Basisvoorzieningen en het station zijn op steenworp afstand.

Om rekening te houden met de vraag van de toekomstige kopers, willen wij graag inventariseren voor welke doelgroep wij deze appartementen gaan bouwen en wat hun woonwensen zijn. Mocht u geïnteresseerd zijn en op de hoogte willen blijven van dit nieuwe project kunt u zich aanmelden via onderstaand formulier.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Wonen in Uitgeest
Type woningen
Appartement

Voorzieningen

Balkon
Balkon

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Uitgeest.

Aanmelden